Nøddechokolader

Kokosmakroner

Skærmbillede 2015-12-12 kl. 20.46.01

Verdens letteste men super lækre små kager!

Dette er kager, som ikke bliver lettere at lave og som er super fine og perfekte at servere til kaffen, hvis man får uventet gæster. De kan nemlig snildt holde sig et par uger i en kagedåse. Egentlig er de ikke speciel julet, men jeg laver dem af en eller anden grund kun her i julen – Så for mig er det en lille julekage.

Ingredienser til ca. 20 små kokosmakroner: 

  • 25 g smør
  • 125 g kokosmel
  • 125 g sukker
  • 1/2 vaniljestang (kornene)
  • 2 æggehvider
  • 100-150 g chokolade

 

Fremgangsmåde: 

1) Smelt smøren. Kom de resterende ingredienser (undtagen chokolade) i en skål med smøren og bland rundt til en jævn masse.

2) Tag med en spiseske en klat kokosmasse og form ca. 20 små makroner på en bageplade med bagepapir.

3) Bag makronerne i 11-12 min. ved 200 C og køl makronerne ned.

4) Smelt chokoladen over et vandbad og døb hver makronbund i chokoladen. Lad chokoladen køle af før servering.

Velbekomme!

Merry Christmas 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Nøddechokolader