Blomkålssuppe med hvid fisk

Bananpandekager

Bananpandekager

 

Vi kender det alle – den lille sult, der lumsk sniger sig ned i vores maver. Pandekager har alle dage været fantastiske til at tage denne lille sult. Men pandekager er også rigtig gode til at sætte sig på sidebenet. Så hvad gør man så? Man laver lækre kalorielette pandekager i stedet for fede kalorieholdige pandekager.

Det lyder for godt til at være sandt, men det er det ikke. Man kan faktisk lave sunde kalorielette pandekager.

Ingredienser til 2-3 personer: 

  • 2 modne bananer
  • 3 æg
  • 1 dL mel (eller fine havregryn, hvis man ikke spiser hvede)
  • Flydende stevia ca. 1 tsk. (er ikke nødvendigt, men jeg kan godt lide, at de bliver lidt ekstra søde)

 

Fremgangsmåde: Blend det hele med en stavblender og lav dem på panden som almindelig pandekager.

1,2,3 – Så er der pandekager!

Serveringforslag: 

Til pandekager hører der sig alverdens tilbehør. Alt efter hvad man er vokset op med, er vi vant til forskellige traditioner for pandekagefyld.

Jeg er vokset op både med klassikeren med sukker og marmelade, men bestemt også den helt vulgære version med is, nutella og banan.

Og selv for fyldet er der håb for kalorieregnskabet.

  • Man kan mange steder få sukkerfri marmelade (jeg køber mine i Søstrene Grene, men kan fås i mange versioner i de fleste større supermarkeder)
  • Stevia sukker eller andet kaloriefrit sukker er også let at anskaffe
  • Stevia nutella smager overraskende godt (jeg køber min i Rema)
  • Isis is er sukkerfrit og kalorielet og smager fuldstændig som almindelig is. Skyr is er også et super alternativ.

 

Velbekomme!

 

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blomkålssuppe med hvid fisk