Bagte kartofler med lækker dressing

Bang&Olufsen … når de er bedst.

B&O

Jeg starter lige med at skrive: Dette er en anbefaling fra hjertet, ikke et sponsoreret indlæg.

Jeg har et hjerte, der banker for musikken. Mit humør kan hives op på ingen tid, hvis blot det rigtige musik er i mine øre.

Men musik er jo ikke bare musik. Den skal saftsusme også afspilles ordentlig. Vi kender alle til, når et super fedt nummer, pludselig er det værste bras man længe har hørt, fordi den bliver fuldstændig gennem tæsket i en dårlig radio eller dårlige høretelefoner. Hvis ikke jeg kan afspille musikken ordentlig, så vil jeg hellere være foruden.

Har du det ligesom mig, så er disse to små vidundere fra Bang&Olufsen Beoplay produkter lige noget for dig. Jeg har længe gået og overvejet, at købe en ordentlig afspiller til badeværelset, for det var netop her, at jeg fik smadret alt det gode musik i en gammel ubrugelig afspiller … og det var hver eneste morgen, når make-up’en skulle lægges, eller hver aften i badet!

Men nu har jeg endelig gjort det, jeg har købt en Bang&Olufsen BeoPlay A2 afspiller, og jeg har så meget fortrudt, at jeg ikke gjorde det for lææææææænge siden. Den spiller helt afsindigt godt, og tilmed fylder den jo ingenting. Den har fået sin faste plads på badeværelset, men den kan tages med overalt. Vi havde den i dag med i parken, hvor den så fint spillede lidt lækkert baggrundsmusik. Den kunne i princippet tages med til fester eller andre arrangementer, da den uden problemer spiller et stort rum op, og det er uden at forvringe musikken. Endnu en vigtig detalje er: A2 har et batteritid på op til 24 timer!

Denne lille sag koster lidt penge, men er hver af de 2500 kr. værd. 

Udover min lille A2 aspiller, skulle mine høretelefoner også skiftes ud. Det var absolut ikke meningen, at jeg skulle ud og bruge så mange penge på sådan nogle. Men da jeg først havde hørt, hvad Bang&Olufsen H6 høretelefoner kunne, så var jeg solgt, og de var købt. Igen kan jeg kun skrive, at musikken bliver smurt ind i dit øre med disse lækre høretelefoner. Da Bang&Olufsen lige har lanceret nogle nye H8 høretelefoner, kan man mange steder få disse H6 til en okay overskuelig pris.

Jeg gav selv 2.700 kr.  

Jeg ved godt det er mange penge, men hvis man står og overvejer at investerer i nogle nye musik afspillere, enten høretelefoner eller til hjemmet, så er disse to absolut at anbefale.

 

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Bagte kartofler med lækker dressing