Stegte aubergines m. champignon, granatæble og pesto

Brombærsalat på spinatbund m. æble, granatæble, feta og peanuts

skaermbillede-2018-01-18-kl-06-27-45

Brombær smager ikke bare fantastiske, de giver også bare et fantstisk look!

Denne salat er nok en af mine nye favoritter. Jeg havde lidt brombær i overskud stående i køleskabet, og vidste ikke helt, hvad jeg skulle bruge dem til. I weekenden havde vi gæster til et lækkert frokostbord (se nederst) og jeg besluttede at de skulle bruges i en eller anden lækker salat.

… Det blev til denne salat, og den var en SUCCES!

Ingredienser til 1 god portion:

  • 2-3 håndfulde friske spinatblade
  • 1 rødt æble
  • 1 granatæble
  • 250g pukfeta (1/2 pakke)
  • 1-2 håndfulde saltede peanuts (eller andre saltede nødder fx. saltede mandler)
  • 1 bakke brombær ca. 15-20 stk. (det kan også være andre bær fx. blåbær eller hindbær)

Fremgangsmåde: 

1) Skyl spinatbladene grundigt og kom 2/3 i bunden af et fad/skål.

2) Skær æblet i tynde både. Frigør de små frugter fra granatæblet. Smuldre fetaen eller skær den ud i rektangler, det er op til dig – jeg smuldre.

3) Fordel nu på skift alle ingredienserne tilfældigt ovenpå spinatbunden samt den sidste 1/3 af spinaten. Til sidst fordeles de smukke brombær på toppen af salaten.

skaermbillede-2018-01-18-kl-06-27-56

Serveringsforslag:

Som skrevet i indledningen, blev denne salat serveret til et lækkert frokostbord i weekenden. Salaten kan serveres til de fleste ting, så dette er bare til inspiration.

Menuen bestod af: 

Steak-sandwich m. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, citron-spinat og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)

Grillede aubergines m. champignon, granatæble og pesto

Spinatsalat m. brombær, æble, feta og peanuts

Klassisk græsk salat

Romainesalat m. mozzarella, syltede peberfrugter, dressing og hjemmelavet brødcroutoner

2018-01-13-14-25-31

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stegte aubergines m. champignon, granatæble og pesto