Couscoussalat m. basilikum og hvidløg

Chili-pandekager m. kylling, broccoli og cheddar

Skærmbillede 2015-11-26 kl. 17.17.35

De ser måske ikke ud af meget. Men de er fantastiske! Jeg synes virkelig ikke billederne viser, hvor lækkert de smager. De er super “cremet” og er fyldt med smag – PRØV DEM!

Ingredienser til 2 personer (3 store fyldte pandekager):

Chili-pandekager

  • 70 g hvedemel
  • 30 g fuldkorns mel (kan sagtens erstattes af almindelig hvedemel)
  • 1 tsk. salt
  • 3 æg
  • 2½ dL mælk
  • 1½ spsk. olie
  • evt. 1-2 tsk. stødt chili eller chiliflager (kan undværes til fx. børn)

 

Fyld

  • 250 g cheddar ost
  • ½ broccoli
  • 300 g kylling
  • 1 lille tsk. salt

Fremgangsmåde:

1) Bland ingredienserne til pandekagerne grundigt sammen og lav 3 store pandekager ud af dem.  Brug gerne lidt olie/margarine/smør til stegningen.

2) Imens pandekagerne laves: (hvis man kan multitaske, ellers lav det efterfølgende)

– Broccoli koges. Det skal ikke koges helt mørt, da det skal i ovnen efterfølgende. Der skal være lidt modstand, når en gaffel stikkes igennem.

– Kyllingerne skæres i små strimler og svitses hurtigt på maks varme på en pande. Det skal ikke gennemsteges, endelig ikke!

2015-11-04 18.54.08

3) Bland kylling, broccoli, salt og cheddar sammen. Gem lidt cheddar til topping.

2015-11-04 18.57.23

4) Fordel fyldet på de 3 pandekager og fold dem sammen. Læg dem i et fad med foldningen ned ad. Kom lidt cheddar på toppen. De bages i ovnen ved 200 C varmluft i 10-12 min.

2015-11-04 19.00.28-2

 (Jeg lavede dobbeltportion, så bliv ikke forvirret af de 6 pandekager. 3 af dem er med chili, 3 af dem uden)

5) Pandekagerne serveres direkte fra ovnen. Jeg serverede en lækker omgang avokadomos til.

Skærmbillede 2015-11-26 kl. 17.18.33      Skærmbillede 2015-11-26 kl. 17.18.11

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Couscoussalat m. basilikum og hvidløg