Blødende æg i fars

Chokoladeskåle

Chokoladeskåle

Disse fine chokoladeskåle er super lette at lave, og de er så smukke at servere til en dessert.

For at lave store 6 skåle skal du bruge:

  • 150 g chokolade (enten mørk eller hvid)
  • Silikone muffinform (eller lignende silikoneform)

Untitled-1Jeg bruger en form som denne.

Det giver næsten sig selv, hvordan disse skåle laves:

Chokoladen smeltes over et vandbad og smøres efterfølgende ud i silikoneforme. Stil det i køleskabet i 2 min. og læg så endnu et lag chokolade ovenpå det første. Kom skålene i forme i køleskabet i minimum 15 min. De kan også sagten stå der længere, hvis man vil gøre dem klar tidligere på dagen eller dagen før.

(OBS: Hvis man er lidt sej, så temperer man chokoladen til 31-32 C, det giver en glansfuld og knasende chokolade, når den stivner igen …. Jeg bruger aldrig termometer, men hvis I har mod på at prøve, så gør det da endelig)

Først når de skal bruges til servering, poppes de forsigtigt ud af formene. Vent med at tage dem ud indtil lige før de skal bruges, bare for rent sikkerheds skyld. De er lidt mere skrøbelige, når de først er kommet ud af formen.

Hvad skal der i skålene? 

Jeg kom min Hjemmelavet hindbæris og lidt blandede bær i. Men her sætter kun fantasien grænser. Kom det i, som I nu synes passer til resten af desserten.

Chokoladeskåle 1

Jeg serverede dem til min Passion-Dream kage eller til nogle lækre mini-pandekager, som i kan se frem til at få opskriften på inden for den nærmeste fremtid.

     

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blødende æg i fars