Pandekager med chokoladesovs

Den dovne aftensmad – BBQ svinemørbrad

skaermbillede-2017-10-19-kl-17-48-36

Ja, jeg tager også den nemme vej nogle gange!

Det her er en af vores yndlings-menuer, når det kommer til at gøre aftensmaden nem. Det er alt andet end gourmet, men det smager så fint og det er verdens letteste menu at lave!

Svinemørbrad og BBQ marinade (Opskrift til 2 personer):

  • 1 svinemørbrad (ca. 500 g)

BBQ marinade:

  • 2 dL ketchup
  • ½ dL olivenolie (alle olier kan bruges)
  • 2 spsk. brun farin
  • 1 spsk. soya
  • 1 spsk. paprika
  • 1 fed hvidløg (valgfrit)
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

1) Svinemørbraden skal eventuelt have fjernet fedt og sener.

2) Alle ingredienserne til marinaden blandes sammen og røres til en ensformig marinade, det kan tage lidt tid før olien blander sig ordentlig i.  Smør marinaden jævnt over mørbraden.

3) Mørbraden kommes i ovnen i ca. 20-25 min. i 220 C varmluft. Den er rosa efter ca. 20 min.

Tilbehør:

Ja – En madblogger kan også “snyde” sig til lækkert mad!

  • 1 pose rodfugtfritter på ca. 500 g (Du kan sagtens lave dem selv, men jeg synes ikke det er “besværet værd)
  • 1-2 poser Knorr champignonsovs (Hertil skal bruges smør og mælk)

 

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pandekager med chokoladesovs