"Kuglefest" med hvid chokolade og hindbær

Fyldte avokadoer med lynstegte tigerrejer og varmrøget laks

skaermbillede-2017-12-12-kl-12-47-20

skaermbillede-2017-12-12-kl-12-47-37

Sådan så forretten ud til min fødselsdag i sidste uge – Mums!

Det her er virkelig en forret, jeg vil anbefale at kaste dig ud i, hvis du er til laks, tigerrejer og avokado. Den er super nem og hurtig at lave, og den smager bare skide godt!

Ingredienser til 4 personer:

Fremgangsmåde:

1) Frigør granatæblets frugt, skær forårsløg i mindre skiver, lynsteg tigerrejer, pil med fingrene laksen fra hinanden i mindre stykker.

2) Skær avokadoerne over i to, tag stenen ud, og tag med en ske en lille smule avokado ud rundt om hullet hvor stenen sad (for at få plads til fyldet).

3) Fyld nu de halve avokadoerne. Kom lidt dressing i bunden. Kom lidt laks, en tigerrejse, lidt granatæble og forårsløg i, kom et lag dressing på, og igen et lag med laks, tigerrejer, granatæble og forårsløg.

Serveringsforslag:

Jeg serverede en halv avokado i en skål med lidt rugbrødschips, og resten af avokadoerne på et fad. Så kan folk selv bestemme hvor meget forret de vil have. Alle mine gæster endte dog med at spise to halve hver.

Server altid det overskydende dressing og ekstra rugbrødschips i skåle for sig selv på bordet, så folk selv kan komme lidt dressing ekstra på og tage lidt ekstra chips, hvis de ønsker.

skaermbillede-2017-12-12-kl-12-47-28

Resten af fødselsdagsmenuen: 

Hovedretten:

Indisk kyllingbord m. Tikka marsala, Butter chicken, Korma Chicken og Peanut/coconut chicken og en masse forskellig topping.

skaermbillede-2017-10-28-kl-10-40-44

Dessert:

Kuglefest m. hindbæris, vaniljeis, hvid chokolade og brownie

skaermbillede-2017-12-12-kl-13-14-47

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Kuglefest" med hvid chokolade og hindbær