Bacon-/Dijonmayo (Mayonnaise)

Grillede aubergines

skaermbillede-2017-09-13-kl-18-52-05

Sådanne banditter er nærmest slik i min verden!

Har man brug for sundt tilbehør til sin mad og noget som smager fantastisk, ja så er grillede aubergines altså svaret herhjemme.

Jeg vil gå så langt som at sige, at jeg elsker dem. De smager simpelthen så ualmindelig godt.

Ingredienser & tilberedning: 

OBS: Alle pander kan bruges, men ønskes grillstriber, så skal der bruges en grillpande (eller lave dem på en grill).

  • Aubergines
  • Olie (til stegning)
  • Salt

Skær abergines ud i skiver. De kan både skæres på langs eller på tværs. Jeg skærer mine skiver ud så de er omkring 1 cm tykke, måske lige knap.

Kom lidt olie på en pande og læg derefter aubergineskiverne på (hvis de laves på grilles, smør da lidt olie på dem, før de lægges på risten). Drys lidt salt over skiverne. Hav panden på middelvarme og vend skiverne når den ene side er gennemstegt, helt blød og “mør”.

Server dem varme … men de smager også fint kolde. Hvis der er rester, kan de fx. kommes i en salat eller en sandwich.

Serveringsforslag: 

Jeg serverede dem til en omgang indbagt mozzarella-/pestokylling, stegte champignoner, blandet lækker salat samt bacon-/dijonmayo.

skaermbillede-2017-09-12-kl-17-14-49

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Stylepit

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Bacon-/Dijonmayo (Mayonnaise)