Kyllingefiletter i bacon ... med eller uden mozzarella

Gulerodsfrikadeller

Gulerodsfrikadeller

Gulerodsfrikadeller er den perfekte måde at få en masse sundt og grønt kamufleret i noget, der ikke minder om kedelige grøntsager. Det er skide smart, og børn elsker dem!

Alt hvad gulerødder normalt kan serveres til, kan disse små basser også bruges til.

De er absurd lette at lave og kræver kun følgende:

  • 4 store gulerødder
  • 1 stort æg
  • Salt – ca. 1 tsk.

 

Fremgangsmåde: 

1. Kog gulerødderne indtil der lige præcis kan stikkes en gaffel igennem. De skal ikke være kogt helt bløde, men skal stadig være lidt rostikke i konsistensen.

2. Blend gulerødderne til en rostik mos, der må godt være små stykker ikke blendet gulerod i. Kom 1 stort æg og salt ned i mosen og rør rundt.

3. Kom gulerodsmassen på en varm pande med lidt olie, og steg dem som almindelige frikadeller. Massen kan ikke formes som små boller, som almindelig frikadeller, så bare lav små klatter på panden.

Velbekomme!

 

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Kyllingefiletter i bacon ... med eller uden mozzarella