DÅBSKAGE #3 - Choko-/brombærmoussekage m. karameliserede mandler

Hindbær med choko-karamel fyld

skaermbillede-2017-02-14-kl-20-06-48

HAPPY VALENTINE ! <3

Skal du forkæle din kæreste i aften, eller er der generelt noget, som skal fejres med et glas champagne, eller vil du bare have din mund til at savle? … Så tag og prøv disse lækre banditter.

  1. Hindbær = Verdens bedste bær
  2. Karamel =  Verdens bedste slik
  3. Chokolade = Ubeskrivelig

Hvad nu hvis man blander alle disse 3 ting? – Så får man hindbær med fyld af hjemmelavet chokoladekaramel, og man får en ny afhængighed!

Ingredienser til en STOR portion (lav eventuelt kun en halv portion, men forbered dig på, at de hurtigt er væk)

Når chokoladekaramellen er lavet efter anvisning i linket og har en stuetemperatur, er der kun tilbage at fylde det i hindbærene. Hvis man ikke har en sprøjtepose, så kom karamellen i en almindelig frysepose og klip et hul i hjørnet af posen. Det fungerer fint!

De fyldte hindbær kan serveres både stuetempereret eller kolde. Mathias foretrækker dem kolde, jeg foretrækker dem stuetempereret. Så prøv jer frem. Kom evt. halvdelen i køleskabet og lad den anden halvdelen stå ude inden servering.

Bærene skal naturligvis opbevares overdækket i køleskabet, hvis de ikke bliver spist med det samme.

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DÅBSKAGE #3 - Choko-/brombærmoussekage m. karameliserede mandler