• ···
Den dovne aftensmad - BBQ svinemørbrad

Indisk Kyllingefest m. Tikka Masala, Chicken korma, Mango Chicken og Coconut/peanut chicken

skaermbillede-2017-10-28-kl-10-40-44

KYLLINGEFEST!

I ugens løb havde vi et par skønne gæster ovre til en super lækker men super nem omgang indisk “kyllingefest”. Der blev serveret hele 4 forskellige kyllingeretter:

  • Tikka Masala
  • Chicken korma
  • Mango Chicken
  • Coconut/peanut chicken

Det kunne jo umiddelbart godt se ud som om, at jeg havde haft super travlt i køkkenet, men det havde jeg på ingen måde, tvært imod. Jeg tog nemlig den nemme løsning og købte færdiglavet saucer til de 4 retter. Jeg er generelt ikke tilhænger af sådanne færdiglavede ting, men når man finder nogle produkter som virkelig er lækre og som jeg faktisk gerne vil stå indenfor at servere – ja så er det da en WinWin.

Jeg elsker at kunne servere sådan et lækkert overdådigt bord på en hverdagsaften, hvor der ikke har været ret meget tid til madlavningsforberedelser i løbet af dagen.

Derfor får i her en anbefaling fra hjertet:

Jeg bruger Patak’s kylling saucer, og jeg køber dem i Bilka.

Ingredienser til kyllingeretter (ca. 4 personer):

  • 1400 g kylling (350g til hver ret)
  • Saucer fx. fra Patak (Jeg brugte 1 af hver af følgende: Tikka Masala, Chicken korma,  Mango Chicken & Coconut/peanut chicken)

OBS: Lav evt. kun to af retterne og så lav dobbeltportion af hver af de to.

Tilbehør:

  • Ris (jeg koger ca. 1 rispose til hver + 1 ekstra = ca. 5 poser)
  • Forårsløg
  • Granatæble
  • Mango (vigtig den er godt moden)
  • Chili
  • Rosiner
  • Peanuts
  • Mangochutney
  • Humus (købt eller hjemmelavet)
  • Cremefraiche
  • Evt. frisk persille
  • Evt. Lunt naanbrød (købt eller hjemmelavet)

Fremgangsmåde:

1) Skær kyllingefileterne ud i mindre stykker. Svits dem af på en pande med høj varme og lidt fedtstof.

2) Fordel ligeligt kyllingen ud i 4 gryder/pander og hæld de forskellige saucer over kyllingestykkerne.

3) Lad det simre i ca. 15 min., mens du skærer grøntsagerne fint ud og luner brødet.

4) Når retterne er simret færdigt, så smag til med salt. Jeg kommer altid lidt ekstra salt i, men det er selvfølgelig en smagssag.

Jeg vil næsten stille garanti for, er der er lækre rester til frokosten – Mums.

skaermbillede-2017-10-28-kl-12-13-06

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Den dovne aftensmad - BBQ svinemørbrad