Hjemmelavet ægge-/karrysalat

Inspiration til nytårmenuen – En opsamling af mine sidste 3 års menuer.

Nu er julen ovre og hastigt ræser vi videre til nytårsforberedelser. Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018. Men heldigvis har jeg her på bloggen menuer fra de sidste 3 år, så hvis i lige mangler det sidste inspiration til en af jeres hjemmelavet nytårsretter, ja så tror jeg bestemt i kan finde lidt her.

Klik på overskrifterne for at komme til opskrifterne fra de forgange nytår.

NYTÅRSMENU 2017:

APPETIZER:

Fyldte avokadoer m. varmrøget laks og lynstegte tigerrejer + sprøde rugbrødschips.

FORRET:

Kartoffel-/porresuppe med hvidvinsdampede torsk og baconkrymmel + hjemmebagt brød.

HOVEDRET:

Langtidstilberedt oksemørbrad m. blandet tilbehør og kraftig glaze

DESSERT:

Brownie (traditionel eller blondie) m. hindbær- og hvid chokolade-is-mousse.

NATMAD:

Udover denne lækre 4. retters menu, bliver der naturligvis serveret:

Kransekage + Chips/dips og snacks.

NYTÅRSMENU 2016

  

FORRET:

Hummerbisque m. kammuslinger (eller hummerkød) 

HOVEDRET:

Oksemørbrad m. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace

DESSERT:

“Kuglefest” af hvid chokolade og hindbær

NYTÅRSMENU 2015: 

APPETIZER:

Lakseroulade m. rugbrødsbrymmel og chili-ostecreme

FORRET:

Kartoffel/porresuppe m. hvidsvinsdampede torsk, baconkrymmel, baconchips, citronskal, flagesalt og timian.

HOVEDRET:

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt glace.(Glacen ses ikke på billede, da den blev hældt over efter serveringen)

DESSERT:

Hindbærbombe, hvid brownie, chewy chokomoussecake samt vanilleis.

Happy New Year!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hjemmelavet ægge-/karrysalat