Kyllingespyd, sunde og nemme

Karrykål med oksekød

skaermbillede-2017-07-15-kl-19-57-50

Sig hej til det nye sunde hit herhjemme!

Det her er det nye sunde hit herhjemme. Det er simpelthen noget at det mest enkelte at lave og det smager virkelig godt i forhold til hvor let og ikke mindst sund retten er.

… Altså, man kan godt få lidt luft i mavsen, da der er et hel hvidkål i retten, men hva pokker.

Ingredienser (2 personer + frokostrester):

  • 1 lille hvidkål
  • 1 stort rødløg
  • 500 g hakket oksekød
  • ca. 5-6 tsk karry
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

1) Hak hvidkålet, ikke super fint men heller ikke for groft. Hak rødløget så fint som muligt.

2) Kom ca. 4 dL vand og 2 tsk. salt i en høj pande eller en gryde og bring det i kog. Tilsæt hvidkål og rødløg og lad det simre i ca. 10 min. (gerne under låg). Tilsæt derefter hakket oksekød og rør rundt i noget tid, indtil alt farsen har taget farve og er fordelt jævnt rundt i kålen.

3) Tilsæt da krydderier og lad retten simre i ca. 10 min. Smag nu til – Skal der mere karry, salt eller peber i? Smager det ikke nok af karry, tilsæt da mere – Det samme med salt og peber naturligvis.

4) Bum bumelum – Retten serveres med det samme.

 

skaermbillede-2017-07-15-kl-19-58-07

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Kyllingespyd, sunde og nemme