Tomat agurkesalat

Krebsehalesalat – Den lette frokost

Krebsehalesalat

Denne opskrift er ikke en opfindelse af den nye gourmet salat – overhovedet ikke. Det er en  salat, som jeg ofte tager med på arbejde eller på studie, for den er perfekt til at lave på no time om morgenen eller dagen før og smide i køleren.

Ingredienser til en stor frokost portion: 

  • 1/3 agurk
  • ca. 8 små champignoner
  • ½ lille rød peberfrugt
  • ½ lille gul/orange peberfrugt
  • 1 avokado
  • 150 g krebsehaler (købes i lage)
  • Evt. fedtfattig dressing (jeg bruger altid Rema’s Krydderurte dressing)

 

Fremgangsmåde: 

1. Skær alle grønsagerne i mindre stykker. Jeg kan godt lide de er i ret store stykker, men det kan i selv vurdere. Bland grønsagerne sammen.

2. Når salaten skal spises kommes krebsehalerne i salaten, så hvis grønsagerne skæres dagen før, skal halerne holdes adskilt fra grønsagerne natten over, og gerne helt indtil frokosttid – Hav dem i hver deres bøtte. Husk krebsehalerne skal vrides fri for væske, ligesom rejer i lage.

3. Jeg vil absolut anbefale at finde en lækker fedtfattig dressing at komme over også. Personligt elsker jeg Rema’s krydderurte dressing. Men en hjemmegjort skyrdressing vil absolut heller ikke skade.

large_thumb

Velbekomme!

 

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Tomat agurkesalat