Min IKKE eksemplariske baby

Kylling i fløde m. spinat og soltørrede tomater

Skærmbillede 2016-09-24 kl. 09.48.58

Mangler du en lækker lørdagsret? Så kan jeg hjælpe dig!

Denne kyllingegryde er simpelthen for lækker en spise. Vi får den faktisk ret tit herhjemme i weekenderne. Den er bestemt ikke ret sundt, tvært imod, men den er til gengæld super velsmagende og dejlig nem at lave!

Ingredienser (til 2-3 personer): 

  • 500 g kylling
  • 1 stort løg
  • 1/2 L føde
  • 1 stor pose friske spinatblade
  • 1 glas soltørrede tomater
  • Salt og peber
  • 1 pakke grønne fettuccine
  • Evt. 1 pakke bacon (til topping)

Fremgangsmåde: 

1) Skær kyllingefiletterne ud i mindre stykker. Skær løget ud i små tern. Svits kyllingestykkerne og løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme. Løgene skal steges klare og ikke brune. Kyllingerne skal ikke være gennemstegte, men bare være stegte på overfladen for at holde på saften.

2) Skær/klip de soltørrede tomater ud i mindre stykker. Jeg klipper hver ud i ca. 3 mindre stykker (de kan være seje at skære over, derfor fortrækker jeg at klippe).

3) Tilsæt fløde, spinat og soltørrede tomater til panden. Skru ned for varmen, læg låg over panden (hvis i har et låg til wokken), og lad det simre i ca. 30-40 min. under jævntlig omrøring. Når fløden har sat sig, tilsættes tilberedt fettuccine. Rør rundt så fettuccinen fordeles i fløden. (Hvis fløden har sat sig lidt for meget, tilsæt da lidt mælk og rør rundt). Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering.

Skærmbillede 2016-09-24 kl. 09.49.16

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Min IKKE eksemplariske baby