Karrykål med oksekød

Kålwraps med oksekød og karry

skaermbillede-2017-07-15-kl-19-57-59

Så er der smukke sunde wraps!

Som nogle måske så i går, stod aftensmaden på den lette og sunde omgang Karrykål med oksekød. Man kan lave karrykålet om til en omgang lækre wraps, som også er virkelig lækre!

Herhjemme spiser vi dem oftes som en lækker let frokost.

Indgredienser til ca. 10 wraps: 

  • 1 hvidkål
  • 1 stort rødløg
  • 500 g hakket oksekød
  • ca. 6 tsk karry
  • Salt og peber
  • Evt. lidt hytteost

Fremgangsmåde:

1) Tag de første ca. 10 blade af kålet. Gør det så forsigtigt som muligt, så bladene er uden huller/sprækker.

2) Følg fremgangsmåden for Karrykål med oksekød.

3) Når karrykålet er lavet er wrapsene klar til at blive lavet og spist. Om man fylder og folder wrapsese før servering, eller om man selv sidder ved bordet og laver sine wraps er en smagssag.

  • Tip: Det smager super lækkert med en klat hytteost i sine wraps, men det er bestemt ikke en nødvendighed.

 

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Karrykål med oksekød