Basilikum/mandel marineret laks

Mavebilleder – Uge 20 til Uge 30

Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.32.34

I går ramte jeg endnu en stor milepæl i min graviditet, 30+0 uger! Det er helt vildt, og jeg kan slet ikke forstå, der kun er ca. 10 uger til vores lille bandit kommer ud til os. Vi kan slet ikke vente, så selvom 10 uger til hele ens liv forandrer sig lyder af lidt, så føles ventetiden som en evighed.

Der er rigtig RIGTIG mange som har spurgt ind til mavsen. Og det er sådan set ikke fordi, jeg ikke vil vise jer den … Der er bare ikke så forfærdelig meget at vise. Altså jo, den vokser da, men den er ikke sådan rigtig en højgravidmave (endnu, måske). Jeg klager bestemt ikke, er tværtimod utrolig glad for, at jeg “får lov” til at være forholdsvis lille gravid, især når man nu skal være højgravid hele sommeren. Vægten siger ca. 5 kg ekstra, og da jeg stadig kan få mine gamle bukser over måsen, går jeg udfra de fleste af de kilo sidder på maven. På trods af den lille mave, er bettemanden  lige præcis den størrelse, han skal være, og jeg er ret sikker på han trives derinde. Han er en dejlig aktiv lille dreng, og det føltes som om, han slet ikke kan vente på at komme ud og spille fodbold med sin far. Mors mave får i hvert fald ikke for lidt af nogle flotte fodboldspark.

Her kommer som lovet en lille ugentlig mavebillede serie fra uge 20 til uge 30. Billeder fra uge 12 til uge 20 kan ses på tidligere indlæg HER.

Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.29.40Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.30.06Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.30.26Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.30.38Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.30.54

Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.31.08 Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.32.11 Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.32.22 Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.32.43 Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.33.01 Skærmbillede 2016-06-26 kl. 18.33.16

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Basilikum/mandel marineret laks