Rødbedefrikadeller

“Mexican Menu” – Inspiration til madpandekager og tacos

skaermbillede-2017-10-01-kl-15-21-47

Se lige et smukt og lækkert spiseligt farveorgie! 

Hvis vi får gæster, og vi ikke lige kan finde ud af, hvad vi skal servere, så ender vi ofte med at lave en “Mexican menu”. Det er en lækker stor omgang ta’selv- og byg-selv-din-mad-menu, og det er altid en succes. Folk bestemmer selv (mere eller mindre) hvad de vil proppe i munden og der er altid noget for en hver smag.

Det kræver ikke den store forberedelse. Det eneste arbejde, det kræver, er at snitte salat og grøntsager og stege kødet. Det er vist lige til at komme over.

Hvad du kommer på sådan et bord, ja det er kun din fantasi, der sæter på grænser. Her har du lidt inspiration til, hvad der kan kommes på bordet til sådan en “Mexican Night”.

Mexican-Menu indhold:

  • Madpandekager (ca. 2 pr. mand)
  • Tacos skaller (ca. 2 pr. mand)
  • Nachos m. cheddar (varmet i ovnen)

 

Kød:

  • Oksekød m. burrito krydderi
  • Kylling m. fajita krydderi

 

Salat/Grønt: (Alt snittes fint)

  • Grønt salat fx. Iceberg
  • Agurk
  • Tomat
  • Majs
  • Ærter
  • Peberfrugt (Jeg foretrækker rød)
  • Mango

 

Dressing og topping: 

  • Guacamole (den nemme version)
  • Creme fraiche 18%
  • Salsa
  • Jalapeños
  • Revet rød chedder

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Rødbedefrikadeller