24. December - Bærbomber (nytårsdessert)

NYTÅRSMENU 2015

(Repost af nytårsmenuen fra 2015)

2016-01-01 10.36.44-2

Så er alle retterne fra nytårsmenuen uploaded på bloggen. Retterne kan selvfølgelig sagtens bruges hele året, til når ens gæster skal forkæles. Så selvom der er længe til næste nytår, skal disse retter bestemt snart laves i mit køkken igen.

MENUEN NYTÅR 2015: 

APPETIZER:

Lakseroulade m. rugbrødsbrymmel og chili-ostecreme

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 21.42.03

FORRET:

Kartoffel/porresuppe m. hvidsvinsdampede torsk, baconkrymmel, baconchips, citronskal, flagesalt og timian.

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 21.41.53

HOVEDRET:

Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt glace. (Glacen ses ikke på billede, da den blev hældt over efter serveringen)

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 21.41.43

DESSERT:

Hindbærbombe, hvid brownie, chewy chokomoussecake samt vanilleis.

Skærmbillede 2016-01-04 kl. 21.41.27

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

24. December - Bærbomber (nytårsdessert)