Julekringler m. kardemomme, marcipan, appelsin og chokolade

Nytårsmenuen 2017

HAPPY NEW YEAR!

2018 skal endnu engang skydes igang hjemme i vores lækre bylejlighed. I år bliver vi 8 nytårstosser og 4 skønne unger. Jeg glæder mig sådan til at være sammen med de skønneste venner og deres dejlig børn, som også kan gøre nytårsaften til en fest for Theodor.

Vi havde faktisk besluttet at bestille maden udefra i år – Bare for at gøre det lettere for os som værter. Meeeeeen, for pokker. Vi kan jo ikke få os selv til det. Når vi kigger rundt på de forskellige take-away nytårsmenuer, så ved vi bare, at vi selv kan lave det lige så lækkert, nej faktisk bare endnu mere lækkert. Så here we go again, vi skal have gang i gryderne i det lille hjem og have bikset intet mindre end 4 retter + natmad sammen!

I år har vi valgt nogle retter, som vi har prøvet at lave før. Det betyder, at jeg kan poste vores nytårsmenu før nytårsaften og ikke først efter den er ovre. Det er jo WinWin!

Så, hvis I stadig ikke er helt besluttet på jeres nytårsmenu endnu, så kan I måske finde lidt inspiration her.

Appetizer:

Fyldte avokadoer m. varmrøget laks og lynstegte tigerrejer + sprøde rugbrødschips.

skaermbillede-2017-12-12-kl-12-47-20

Forret:

Kartoffel-/porresuppe med hvidvinsdampede torsk og baconkrymmel + hjemmebagt brød.

Hovedret:

Langtidstilberedt oksemørbrad m. blandet tilbehør og kraftig glaze

Dessert:

Brownie (traditionel eller blondie) m. hindbær- og hvid chokolade-is-mousse

Natmad:

Udover denne lækre 4. retters menu, bliver der naturligvis serveret:

Kransekage + Chips/dips og snacks.

Happy New Year.

– Frk. Haslund

1 kommentar

  • Edith

    Tak for en god opskrift, en brugbar en.
    Fik hovedretten til Nytår, det var rigtigt lækkert det hele.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Julekringler m. kardemomme, marcipan, appelsin og chokolade