• ···
It's Burger-Time (Inspiration til hjemmelavet burgere)

Panderkager med chokoladesovs

skaermbillede-2017-10-14-kl-07-09-26

Det er efterår – Og det betyder hygge med panderkager!

Der findes altså ikke noget bedre end en ordentlig omgang pandekager … især ikke, hvis der også er en lækker omgang chokoladesovs til.

Det er super nemt at bikse sammen. Det tager selvfølgelig lige lidt tid at lave pandekagerne, men jeg vil mene, at det er alt tiden hver!

Ingredienser til ca. 12 tynde pandekager:

Pandekager:

  • 4 æg
  • 300 g hvedemel
  • 0,5 L mælk
  • 4 spsk sukker
  • 1 spsk. vaniljepulver
  • 1 nip salt
  • Smør til stegning

Bland alle ingredienser undtagen mel sammen og rør rundt med et piskeris. Tilsæt derefter lidt efter lidt melet under omrøring, så det ikke klumper. Lav nu ca. 12 pandekager på middelhøj varme på en stor pande – Vær ikke nærig med smørret og kom nyt på ved hver pandekage.

Chokoladesovs:

  • 80 g chokolade (mørk eller mælke, eller en kombination)
  • 80 g fløde

Lav først denne chokoladesovs lige inden den skal bruges, det tager 3 min. Den kan dog sagtens varmes op igen.

Hak chokoladen fint. Kom fløden i en gryde og bring det til kogepunktet under omrøring. Hæld fløden ud over det hakkede chokolade i en skål/gryde og rør rundt i midten af skålen, indtil det er en ensartet chokoladesovs.

Hæld sovsen over dine pandekager og kom en tur i himlen!

skaermbillede-2017-10-14-kl-07-09-10

Ekstra lækkerier til pandekagerne: 

Altså, bare fordi man laver chokoladesovs, så betyder det ikke, at alt andet pandekagesnask er udelukket. Vi kommer også ofte disse ting på:

  • Vaniljeis – Dette på pandekagerne sammen med den lune chokoladesovs er ubeskriveligt!
  • Sukker
  • Flormelis
  • Marmelade

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

It's Burger-Time (Inspiration til hjemmelavet burgere)