Krydret oksefarspølser

Saltede græskarkerner

Saltede græsker

Har man en tendens til at skulle have en lille aftensnack … eller sagt på en anden måde: Kører du også en masse kalorier ned via snoller, når du lander på sofaen? Det gør vi herhjemme, og det duer jo bare ikke i længden. Her kommer disse ualmindelig lette og lækre græskarkerner ind i billedet, for de er perfekte som aftensnack.

De er sunde, de smager så lækkert, og de er ikke mindst super lette at lave.

Ingredienser: 

  • 200 g græskarkerner (her kan både købte græskarkerner og helt friske kerner fra et udhulet græskar bruges)
  • 2 dL vand
  • 2 tsk. salt

Kom vandet og saltet i kog på en pande. Når vanden koger kommes kernerne i. Lad det stå og koge i panden indtil alt vandet er fordampet. Kom græskarkernerne i ovnen ved 150 C varmluft i 15 min (friske græskarkerner skal have ca. 30 min.). Lad kernerne blive køle ned til de er lune eller stuetemperatur før de er klar til at fylde i munden.

Hvis de opbevares i en lukket bøtte, så kan de holde i meget lang tid!

Serveringsforslag: 

Disse græskarkerner er perfekte til den super super super sunde og cremet hokkaidosuppe.

Græskarsuppe 1

Velbekomme!

I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Krydret oksefarspølser