Chokolade cupcakes

Saltristede valencia mandler

Skærmbillede 2015-12-30 kl. 09.57.18

En super lækker lille snack til sine gæster eller til at have stående og nippe lidt af.

Jeg serverer dem sammen med saltede mandler, pistacie nødder og saltede græskarkerner her til nytårsaften.

Ingredienser: 

  • 200 g valencia mandler (almindelig mandler kan også sagtens bruges)
  • 1-2 tsk. groft salt
  • Evt. lidt chiliflager eller chilipulver
  • 1-2 spsk. olie til stegning

 

Fremgangsmåde: 

1) Mandlerne smuttes.  Kom olien på en panden og lad det blive varm. Hav varmen på medium/middelhøj varme, ikke maks varme.

2) Kom mandler på panden og lad dem stege, til de er gyldne. Kom mandlerne på noget køkkenrulle, så det overskydende olie suges fra mandler. Drys med det samme med groft salt og evt. lidt chili over mandlerne.

3) Mandler skal ligge og køle af. Når de har stuetemperatur smages de til. Der kan eventuelt drysses med lidt ekstra salt eller chili.

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Chokolade cupcakes