Klassisk brunsviger ... med ekstra meget snask.

Snasket banankage med chokolade

Guffe guffe guffe!

Den her kage, jamen halleluja hvor smager den bare fantastisk. Den er snasket som bare pokker og fyldt med banan og chokolade.

Simpel, nem at lave, men verdens bedste søndagskage.

Ingredienser til en banenkage (ca. 12 personer):

  • æg
  • 150 g. sukker
  • 2 tsk. vaniljesukker
  • 1,5 tsk. bagepulver
  • 3 overmodne bananer (hvis du har ekstra bananer, så brug dem som pynt på toppen, som på billederne)
  • 100 g. mørk chokolade
  • 75 g. smør
  • 140 g. hvedemel

Fremgangsmåde:

1) Æg, sukker og vaniljesukker piskes til en luftig masse.

2) Mos 3 bananer med en gaffel.

3) Bland hvedemel, bagepulver og most banan i dejen. Herefter vendes smeltede smør i dejen.

4) Hak chokolade groft. Bland halvdelen i dejen.

5) Hæld dejen i en springform på ca. Ø24 smurt med smør og med et bagepapir i bunden. Kom den sidste halvdel chokolade ovenpå og prik det lidt ned i dejen.

6) Hvis du har ekstra bananer til pynt, så læg dem i et fint mønster ovenpå dejen.

7) Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter ved 190 grader. Lad kagen afkøle inden den spises.

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Klassisk brunsviger ... med ekstra meget snask.