Hvidvinsdampede Muslinger

Sommerlig tunsalat … Fyldte croissanter

  • Tunssalat

Det er søndag, og herhjemme hygges der med en lækker omgang fyldte croissanter. Jeg starter lige med at indrømme, at croissanterne er købte, selvom man faktisk sagtnes selv kan bage dem, hvis man har tid og tør at vove sig ud i lidt af et bageprojekt – Hjemmelavet croissanter er nemlig lidt af en udfordring, så i dag tog jeg det sikre valg og købte dem.

Et lille tip til købte croissanter: Mange bagere tager 10-15 kr. for en croissant. Men i Netto, Lidl og Aldi kan de hver dag købes friske til 4 kr. og de smager super godt!

I croissanterne kom jeg en hjemmelavet frisk og sommerlig tunsalat i. Hvis I mangler en lækker snack til i aften, eller til en kommede weekends-eftermiddag, så er det her lige sagen.

Ingredienser til tunsalat (3-4 fyldte croissanter) : 

  • 2 dåser tun
  • 2,5 dL god mayonnaise (1,5 dL kan udskiftes med cremefraiche for sundere version)
  • 8 radisser
  • 1 rød peberfrugt
  • 2 spsk. citron/lime saft
  • 2 tsk. karry
  • Salt og peber

 

Tilbehør:

  • Radisser
  • Avokado
  • Agurk
  • … eller hvad man ellers lyster af friske grønsager

 

Fremgangsmåde: 

1) Bland alle ingredienser til tunsalaten sammen i en skål. Radisserne og peberfrygten skal naturligvis skæres i mindre stykker. Størrelsen på stykkerne er efter behag.

2) Smag til med salt og peber, der skal en del salt i. Smag også til med citron/lime saft, da nogle vil have den mere syrlig end andre.

3) Lun croissanterne i ovenen og fyld dem med tunsalaten. Server nogle lækre valgfrie grønsager til.

Tunssalat 1

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund 

2 kommentarer

  • It’s amazing to pay a visit this website and reading the views of all friends
    regarding this paragraph, while I am also eager oof getting
    experience.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da helt op! Det ser SÅ lækkert ud – må jeg hellere få afprøvet herhjemme 😀
    Hav en dejlig søndag!
    Kram,

    http://nikkilund.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvidvinsdampede Muslinger