Naanbrød

Sprød kålsalat m. radiser, ærter og grøn peber

Skærmbillede 2016-08-23 kl. 09.29.31

Skal det være nemt og enkelt men stadig frisk og lækkert og ikke mindst smukt og sundt? … Så er det her lige salaten!

Da den er meget mild i smagen, passer den super godt til kryderet mad. Jeg serverede den til en mellemøstlig inspireret bord.

Ingredienser til ca. 4 personer som tilbehør:

  • 1/2 stort spidskål
  • 2 bundt radisser
  • 1 stort grøn peber
  • 100 g sukkerærter
  • Ca. 150 g frosne ærter

 

Dressing: 

  • 2 dL græsk yougurt
  • 1 dL Mayo
  • 1-2 tsk. dijon eller sød sennep
  • 1-2 tsk. sukker
  • Salt og peber

 

Fremgangsmåde:

1) Skær kålen fint ud. Skær radiser, sukkerærter og grøn peber ud i mindre stykker.

2) Bland alle salatingredinserne sammen. Hvis salaten skal stå lidt før den spises, kan ærterne kommes i frosne, det vil holde salaten kold, frisk og sprød. Skal salaten serveres med det samme, skal ærterne selvfølgelig være tøet op.

3) Bland alle ingredienserne til dressing sammen og smag til med sennep, sukker, salt og peber.

3) Om alt dressingen blandes sammen med salaten fra start, eller der kommes lidt dressing over salaten og resten servers i en skål ved siden af, er op til jer. Dressingen er dog rigtig vigtig, ellers bliver salaten ret kedelig.

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Naanbrød