De lækreste chokoladeboller

2 uger med måltidskasser fra RetNemt – Hvad synes jeg om det?

Familien herhjemme har i 2 uger testet måltidkasser fra RetNemt. Jeg vil i dette indlæg give min ærlige mening om det og give jer en lille beskrivelse af hvordan RetNemt fungerer og ikke mindst vise hvad vi har valgt af få til aftensmad fra måltidskasserne.

Vi har været super glad for de måltider, som vi valgte hjemme ved os. Man kan hver uge vælge, hvor mange måltider på en uge man ønsker leveret mad til og så vælger man ellers bare hvilke kategorier af lækkert mad, der skal smovse. Hver uge er der 12-13 nye retter at vælge mellem i kategorier som fx. familieretten, fiskeretten, økologi retten, luksus retten, eksotisk, vegetarisk, og mange flere. Du kan sågar selv fravælge ingredienser familien ikke kan lide, tåle eller ønsker. Ønsker man økologisk, kan man også vælge det.

Så det er altså utrolig nemt, at tilpasse sin RetNemt Måltid­skasse, til ens families behov og lyster. Derudover slipper man selvfølgelig også for besværlige indkøb, kedelige madplaner og mad familien ikke kan lide. Alle råvarer og ingredienser kom­mer i afmålte mængder (stop madspild) inkl. let tilgængelig opskrift. Så er der hjemmelavet, sund og lækker aftens­mad klar på ca. 30 minutter, som alle i familien kan lide.

Råvarer bliver leveret til døren i flamingokasser med fryseelementer så de kan holde sig kolde hele dagen.

Ved at følge DETTE LINK får du 20% rabat på de første to leveringer.

Det første måltid – Steg flæsk med persillesovs: 

Det første måltid vi fik lov at smovse var intet mindre end Danmarks nationalret, og en af mine absolutte yndlingsretter, nemlig det gode gamle flæsk smurt ind i en ordentlig omgang persillesovs.

Denne ret var kategorien: Familieretten


Det andet måltid – Hvidvinsrisotto m. svampe og spinat:

Andet måltid var lidt mere luksuriøst men super nem. Risotto stod på menuen og i den kom lækkerier som hvidvin, svampe, parmesanost og spinat – Alt var med i kassen!

Den ret var kategorien: Vegetarisk

Det tredje måltid – Sushi

Ja, det er skam rigtigt! Denne omgang af super lækkert sushi stod og ventede på at blive pakket op af kassen og spist! Top lækre stykker sushi bragt til døren – Dagen blev lige liiiiiidt bedre!

Denne ret var kategorien: Sæsonvare

Det fjerde måltid – Ovnbagt hellefisk på porrer med stegte parmesan svampe

Som fiske-elsker var dette måltid helt perfekt til os. Vi har besluttet at bestille fiskeretten en gang hver uge, så vi sikrer os, at vi får fisk jævntligt.

Denne ret var kategorien: Fiskeretten

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

De lækreste chokoladeboller