Hvid brownie m. frysetørret hindbær

Hindbærbombe

Skærmbillede 2015-12-06 kl. 16.15.50

Skærmbillede 2015-12-06 kl. 16.13.33

Tjek lige en dessert, som blev serveret på min fødselsdag i går.

Da jeg har haft rigtig mange ting at ordne her op til min fødselsdag, har jeg simpelthen ikke fået tid til at ligge en ny opskrift op på min julekalender i dag – Beklager. Men til gengæld vil jeg vise jer denne fantastiske dessertopskrift på den skønneste og smukkeste hindbærbombe.

Desserten til min fødselsdag stod på en hindbærbombe, hvid chokolade brownie m. frysetørret hindbær samt italiensk vanilieis – Ikke dårligt, men av i maven.

Opskriften på hinbærbomberne vil jeg elske at kunne tage æren for, men det kan jeg desværre ikke. Opskriften kommer fra den altid fantastiske Maja (fra chocolat.dk). Jeg kan i det mindste tage æren for at have kastes mig ud i dem og lykkedes med dem.

Jeg fulgte hendes opskrift, så klik på linket HER, og du vil komme frem til den detaljeret fremgangsmåde.

Min opskrift på den hvide brownie m. frysetørret hindbær kan du naturligvis finde opskriften på her på bloggen. 

Skærmbillede 2015-12-06 kl. 16.14.13

Velbekomme!

Merry Christmas 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hvid brownie m. frysetørret hindbær