Bagte kartofler med lækker dressing

Det er sommer og grillen bliver forhåbentlig fyldt op med lækkert kød ude i de små hjem. Men hvad skal man spise til at det kød. Mit første valg er en bagt kartoffel – Findes der noget bedre?
Selvom bagte kartofler i sig selv er en vinder, så synes jeg dog den godt kunne træne til en lille forandring. Jeg har altid puttet enorme mængder af smør ned i den store krabat af en kartofel, der ligger på tallerknen, men nu har jeg fundet et super lækkert alternativ … nemlig en let og smagsfuld dressing.
…
Ingredienser (til 4 personer):
- ca. 2 stk. bagte kartofler til hver
- Oliven olie (andet olie kan også bruges)
- Groft salt
Dressing:
- 4 dL creme fraiche 38% eller græsk yoghurt for en mere fedtfattig version.
- 1 dL mayonnaise
- 1-2 tsk. rødvin- eller hvidvinseddike
- 1 tsk. sød sennep
- 3 spsk. sukker
- 3 tsk. fint salt
- 1 lille bundt/plante purløg
- 1 lille bundt radisser
…
Fremgangsmåde:
1) Vask kartoflerne grundigt. Læg dem i hver deres stykke staniolpapir og skær et dybt kryds ned i dem. Hæl lidt olie udover og drys til sidst med salt over dem. Pak dem godt ind i staniolpapiret. Bages i ca. 1½ time ved 200 C varmluft.
2) Nu skal dressingen laves. Skær radisser i små nips stykker. Hak purløg i små stykker. Bland de resterende dressing-ingredienserne sammen og smag til med salt og peber. Radisser og purløg kommes i.
…
Serveringsforslag:
Alt grillet mad går som skrevet til bagte kartofler. Min yndlings er Svinemørbrad i BBQ marinade . Hertil kan man lave enten den cremet Broccolisalat eller den friske vandmelonsalat.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
If you want to increase your experience just keep visiting
this web page and be updated with the newest gossip posted here.