Grønkålschips

Bare rolig, jeg er ikke helt forsvundet!

IMG_6805

Der har ikke været så meget gang i bloggen her på det sidste, men det er bestemt ikke fordi jeg er færdig med at give jer lækre opskrifter – Tværtimod!

Min dejlige kæreste og jeg er ganske enkelt taget på en lille verdensomrejse, og af gode grunde kan jeg ikke rigtig stå og kokkerere nye opskrifter – Jeg lader andre lave mad til mig i disse 6 uger – mums.

Vi er nu 1/3 igennem rejsen, og er derfor hjemme igen om ca. 4 uger, hvor jeg lover, der vil komme en masse skønne, sunde, snakskede, lækre og tossede opskrifter. Jeg får så meget inspiration her på turen!

Hvis nogle skulle være interesseret, så skal vi i de 6 uger forbi følgende destinationer:

 1. New York
 2. San Francisco
 3. Los Angeles
 4. Hawaii
 5. Sydney
 6. Melbourne
 7. Dubai

Lige nu sidder jeg i Los Angeles og skal til at pakke kufferten, så vi kan komme til Hawaii og få en masse lækker solbadning.

Turen har indtil videre været helt fantastisk. New York, San Francisco og Los Angeles er alle steder jeg ikke kan vente med at komme tilbage til engang i fremtiden. Jeg lover at skrive et langt og detaljeret indlæg om hele vores rejse, når jeg engang er kommet til mig selv og fået sunket alle oplevelser, når vi kommer hjem.

IMG_6540

Nå, det var en lille opdatering fra mig.

Håber alt er vel hjemme i det kolde Danmark, glæder mig til at komme tilbage bag skærmen og ikke mindst tilbage bag køkkengryderne.

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

2 kommentarer

 • Anonym.

  Kommer beretningen snart på bloggen? Det lyder som nogle spændende destinationer, der kunne være interesante at høre lidt om 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haslund Home

   Hej.
   Åh ja – Der er ikke et indlæg jeg glæder mig mere til at lave end rejseindlægget. Men da det var en kæmpe rejse med utallige fantastiske oplevelser og dermed utallige beretninger, er det et indlæg eller måske flere indlæg, der virkelig tager lang tid at lave.
   Jeg har siden vores hjemkomst haft rigtig mange ting om ørene og ikke mindst kæmpede en kamp med min graviditet, så tiden til at lave indlægget om rejsen på den gennemarbejdet måde jeg ønsker, har simpelthen ikke været der.

   Jeg går heldigvis snart på barsel, og så får jeg forhåbentlig den tid og det overskud, der gør, at jeg kan komme igang med at genopleve rejsen gennem bloggens beretninger og ikke mindst tage jer med på vores rejse.
   Så indlægget kommer, det kan jeg love, og jeg laver det så snart jeg overhovedet kan komme til det, men du må nok til at vente en lille smule endnu … desværre.

   Håber du vil vente lidt mere på det.

   Happy vibes from me to you.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Grønkålschips