Brombærsalat på spinatbund m. æble, granatæble, feta og peanuts

Brombær smager ikke bare fantastiske, de giver også bare et fantstisk look!
Denne salat er nok en af mine nye favoritter. Jeg havde lidt brombær i overskud stående i køleskabet, og vidste ikke helt, hvad jeg skulle bruge dem til. I weekenden havde vi gæster til et lækkert frokostbord (se nederst) og jeg besluttede at de skulle bruges i en eller anden lækker salat.
… Det blev til denne salat, og den var en SUCCES!
…
Ingredienser til 1 god portion:
- 2-3 håndfulde friske spinatblade
- 1 rødt æble
- 1 granatæble
- 250g pukfeta (1/2 pakke)
- 1-2 håndfulde saltede peanuts (eller andre saltede nødder fx. saltede mandler)
- 1 bakke brombær ca. 15-20 stk. (det kan også være andre bær fx. blåbær eller hindbær)
…
Fremgangsmåde:
1) Skyl spinatbladene grundigt og kom 2/3 i bunden af et fad/skål.
2) Skær æblet i tynde både. Frigør de små frugter fra granatæblet. Smuldre fetaen eller skær den ud i rektangler, det er op til dig – jeg smuldre.
3) Fordel nu på skift alle ingredienserne tilfældigt ovenpå spinatbunden samt den sidste 1/3 af spinaten. Til sidst fordeles de smukke brombær på toppen af salaten.
Serveringsforslag:
Som skrevet i indledningen, blev denne salat serveret til et lækkert frokostbord i weekenden. Salaten kan serveres til de fleste ting, så dette er bare til inspiration.
Menuen bestod af:
Steak-sandwich m. langtidstilberedt flankesteak og mørbrad, tomat-/løgrelish, dijonmayo, citron-spinat og hjemmebagt smørstegt brød (som desværre ikke ses på billedet)
Grillede aubergines m. champignon, granatæble og pesto
Spinatsalat m. brombær, æble, feta og peanuts
Romainesalat m. mozzarella, syltede peberfrugter, dressing og hjemmelavet brødcroutoner
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Based on the preceding information, strange numbers higher than thirty are always bought while
in the raffle.