Spinat-/granatæblesalat m. parmesan

Champignon-/ og bacon omelet m. lækker spinatsalat

skaermbillede-2017-10-31-kl-19-00-27

Sådan her ser en meget nem omgang aftensmad ud!

Dette serverede jeg tidligere på ugen herhjemme, og det blev spist med glæde. Det er virkelig nemt og virkelig lækkert!

Ingredienser til en stor omelet (ca. 2-3 personer):

  • 10 æg
  • 300g bacontern
  • 3-400g champignon
  • 2 tsk. salt
  • Friskkværnet peber

skaermbillede-2017-11-03-kl-12-31-36

Fremgangsmåde: 

1) Steg bacon sprødt på en pande. Skyld champignonerne og skær dem i mindre stykker. Steg champignonerne møre i resterne af baconfedtet, hvis der er rester af det.

2) Kom æggene i en skål og rør/pisk rundt til hvider og blommer er blandet sammen. Kom salt og peber heri. Kom derefter bacon og champignon i æggeblandingen og rør rundt.

3) Hæld æggemassen i et smurt fad og kom det i ovnen i ca. 20 min. ved 200 C over-/ og undervarme. Mærk på midten, om æggene har sat sig og omeletten dermed er færdig.

4) Server evt. omeletten til en lækker frisk Spinat-/granatæblesalat m. parmesan.

skaermbillede-2017-10-31-kl-19-00-07

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spinat-/granatæblesalat m. parmesan