Kylling på bund af "spinat i snask" toppet med sprødt bacon

Dumle-hapsere

skaermbillede-2017-02-24-kl-13-27-58

De her er ikke bare guf, de er GUF GUF GUF!

De her kan redde er hver møgdag. Jeg kan faktisk ikke beskrive med ord, hvor lækre de er. Men altså, når man bruger dumle, kan det så egentlig ende i andet en lækkerheder?

Ingredienser til ca. 8 hapsere: 

  • 1 pose dumle (120g)
  • 1 rulle butterdej
  • 1 æg
  • 8 tsk. sukker
  • 1 håndfuld mandler (alternativt hasselnødder)

Fremgangsmåde:

1) Fold butterdejsrullen ud. Fordel 8×2 stk. dumle på dejen. Skær rundt om dumlerne. Der vil være lidt butterdej til overs (her kan der evt. kommes lidt chokolade i, eller Dumle hvis du nu har ekstra). 

2017-02-04-07-13-20

2) Fold butterdejen rundt om dumlerne. Gør det grundigt, der må ikke være nogle steder dumlen kan komme ud, når det smelter i ovnen.

skaermbillede-2017-02-04-kl-16-40-13

2) Pensel dem med æg og drys med finthakket mandler og 1 tsk. sukker på hver hapser.

3) Bag hapserne i 20 min. ved 200 C.

4) Server dumle-haperse lune. De smager også godt afkølet, men lune er altså bare bedst!

skaermbillede-2017-02-04-kl-16-33-10

Brunchbordet:

De er skide gode til at servere til et lækkert brunchbord. Det gjorde jeg sidst jeg lavede dem.

2017-02-04-10-21-43

Til denne brunch serverede jeg også æg og bacon i butterdejsprøde luftige boller,  små skyrskåle m. bær og mandler, en masse pålæg selvfølgelig, og lidt frugt og grønt.

 

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Kylling på bund af "spinat i snask" toppet med sprødt bacon