Frisk æble/fersken-kålsalat

Ingredienser til 4 personer:
- 1/2 stort spidskål
- 1-2 æbler (jeg bruger Pink Lady)
- 2-3 modne bløde ferskner
- 100 g friske blåbær (ca. 1 lille bakke)
- evt. 1 håndfuld saltede nødder (peanuts, cashew, mandler, osv.)
Dressing:
- 2 dL creme fraiche 18%
- 1 dL ægte mayo
- 1-2 tsk. dijon sennep
- 1-2 tsk. eddike (jeg fortrækker rødvinseddike, men andet eddike kan også bruges)
- 1-2 spsk. sukker
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
1) Skær kålen fint ud. Skær æbler og ferskner ud i mindre tern.
2) Bland alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med sennep, eddike, sukker, salt og peber. Det er meget svært præcist at sige, hvor meget af hver der skal i.
3) Vend kål, æble, ferskner og blåbær sammen med dressingen. På salatens top kan der evenuelt kommes lidt saltede nødder.
Serveringsforslag:
Sidst jeg lavede salaten, blev den serveret til en omgang paneret kyllingefiletter fyldt m. ost og bacon samt de lækreste hjemmelavede kartoffelbåde og mayo.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu