Gulerodsfrikadeller

Gulerodsfrikadeller er den perfekte måde at få en masse sundt og grønt kamufleret i noget, der ikke minder om kedelige grøntsager. Det er skide smart, og børn elsker dem!
Alt hvad gulerødder normalt kan serveres til, kan disse små basser også bruges til.
De er absurd lette at lave og kræver kun følgende:
- 4 store gulerødder
- 1 stort æg
- Salt – ca. 1 tsk.
Fremgangsmåde:
1. Kog gulerødderne indtil der lige præcis kan stikkes en gaffel igennem. De skal ikke være kogt helt bløde, men skal stadig være lidt rostikke i konsistensen.
2. Blend gulerødderne til en rostik mos, der må godt være små stykker ikke blendet gulerod i. Kom 1 stort æg og salt ned i mosen og rør rundt.
3. Kom gulerodsmassen på en varm pande med lidt olie, og steg dem som almindelige frikadeller. Massen kan ikke formes som små boller, som almindelig frikadeller, så bare lav små klatter på panden.
Velbekomme!
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu