Hindbær med choko-karamel fyld

HAPPY VALENTINE ! <3
Skal du forkæle din kæreste i aften, eller er der generelt noget, som skal fejres med et glas champagne, eller vil du bare have din mund til at savle? … Så tag og prøv disse lækre banditter.
- Hindbær = Verdens bedste bær
- Karamel = Verdens bedste slik
- Chokolade = Ubeskrivelig
Hvad nu hvis man blander alle disse 3 ting? – Så får man hindbær med fyld af hjemmelavet chokoladekaramel, og man får en ny afhængighed!
…
Ingredienser til en STOR portion (lav eventuelt kun en halv portion, men forbered dig på, at de hurtigt er væk):
- 500 g hindbær
- 1 portion af den hjemmelavet Chokoladekaramel
Når chokoladekaramellen er lavet efter anvisning i linket og har en stuetemperatur, er der kun tilbage at fylde det i hindbærene. Hvis man ikke har en sprøjtepose, så kom karamellen i en almindelig frysepose og klip et hul i hjørnet af posen. Det fungerer fint!
De fyldte hindbær kan serveres både stuetempereret eller kolde. Mathias foretrækker dem kolde, jeg foretrækker dem stuetempereret. Så prøv jer frem. Kom evt. halvdelen i køleskabet og lad den anden halvdelen stå ude inden servering.
Bærene skal naturligvis opbevares overdækket i køleskabet, hvis de ikke bliver spist med det samme.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Uhm – det er bare ren forår 😀
– A