"Mexican Menu" - Inspiration til madpandekager og tacos

Hindbær Mojito

skaermbillede-2017-10-07-kl-08-15-02

Den ikke bare smager skønt, den er også super smuk!

Jeg har lige fået et nyt kært eje herhjemme: En SodaStream! Hvorfor jeg ikke har anskaffet mig sådan en for længst, det er dælme et godt spørgsmål. Jeg drikker rigtig som i rigtig meget danskvand, og nu skal jeg ikke slæbe store dunke hjem fra indkøbscentrene længere, nu skal jeg bare trykke på en knap.

Nå, jeg skulle selvfølgelig eksperimentere lidt med det danskvand jeg fik lavet mig, og jeg kom frem til, at denne lille lette drink er en vinder – både med og uden alkohol. Så, den er perfekt både til at servere til fester eller til stille og rolige hyggeaftner.

OBS: Det er en fordel hvis i har en morter, men det kan også lade sig gøre uden. Jeg har disse to redskaber. I princippet behøver man kun drinkskeen, men skal man lave mange drink, vil jeg anbefale også at anskaffe til en “rigtig” morter.

  • DRINKSKE m. lille morter – Denne ske er genial, da den har en morter i den ene ende og en ske i den anden. Skal du bare lave en drink eller to i ny og næ, så kan man sagtens nøjes med denne.
  • MORTER – Dette er kun er morter, men den er til gengæld meget nemmere og langt bedre end den morter, der er på skeen ovenfor. Skal du lave mange drink, vil jeg klart anbefale og at købe en rigtig morter (ikke nødvendigvis denne).

(Der findes også et helt Mojito-Cocktail-sæt, så skal du have gang i det helt store drink-show, så kan dette sæt anbefales. Vi købte det til en stor nytårsaften og har brugt det mange gange siden)

Pr. glas “Hindbær Mojito”:

  • 1 dL danskvand (gerne med masse brus)
  • 1-2 cL hvid rom (Der kan tilsættes mere, hvis du elsker en stærk drink, det kan også helt undværes, hvis en alkoholfri drink ønskes) 
  • 8-10 friske hindbær (hvis i bruger frosne, skal der nok tilsættes ekstra sukker)
  • 8 blade frisk mynte
  • 2 tsk. rørsukker (almindelig sukker kan også bruges)
  • 1/3 lime skåret ud i 2-3 mindre stykker.
  • Knuste eller små isterninger

Fremgangsmåde:

1) Kom hindbær, mynte, rørsukker og lime ned i et glas og mas det godt, så saften fra limen kommer ud og blander det hele sammen (brug gerne en morter).

2) Tilføj rom og danskvand og rør kort rundt. Kom nu en god håndfuld is i, gerne helt til toppen, rør igen kort rundt og server.

skaermbillede-2017-10-07-kl-08-15-12

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

"Mexican Menu" - Inspiration til madpandekager og tacos