Hjemmelavet brødcroutoner

Det er nemt, det er lækkert og ja, pludselig smager brødcroutoner faktisk skide godt og er ikke bare små tørre brødstykker der er smidt på din salat.
…
Ingredienser:
- Ciabattabrød (Til croutoner køber jeg oftes de billige færdigbagte eller de glutenfrie ciabattabrød, men man kan selvfølgelig også selv bage det)
- Olivenolie til stegning
- Evt. lidt presset hvidløg
Skær brødet i grove tern, ikke for små. Steg dem i godt med olivenolie på en pande ved mellemhøj varme. De skal steges gyldne ikke sorte, så hold øje og vend dem jævntligt. Du kan evt. tilsætte lidt presset hvidløg lige før de er færdige på panden. Læg dem på fedtsugende papir (køkkenrulle) før brug.
Serveringforslag:
De kan bruges til alle salater, men den mest oplagte er selvfølgelig den altid lækre cæsarsalat.
Velbekomme!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu