Inspiration til nytårmenuen – En opsamling af mine sidste 3 års menuer.

Nu er julen ovre og hastigt ræser vi videre til nytårsforberedelser. Jeg skal for første gang i MANGE år ikke selv stå for nytårsmenuen og kan derfor ikke give jer inspirationsopskrifter fra min egen nytårsmenu 2018. Men heldigvis har jeg her på bloggen menuer fra de sidste 3 år, så hvis i lige mangler det sidste inspiration til en af jeres hjemmelavet nytårsretter, ja så tror jeg bestemt i kan finde lidt her.
Klik på overskrifterne for at komme til opskrifterne fra de forgange nytår.
…
NYTÅRSMENU 2017:
APPETIZER:
Fyldte avokadoer m. varmrøget laks og lynstegte tigerrejer + sprøde rugbrødschips.
FORRET:
Kartoffel-/porresuppe med hvidvinsdampede torsk og baconkrymmel + hjemmebagt brød.
HOVEDRET:
Langtidstilberedt oksemørbrad m. blandet tilbehør og kraftig glaze
Brownie (traditionel eller blondie) m. hindbær- og hvid chokolade-is-mousse.
NATMAD:
Udover denne lækre 4. retters menu, bliver der naturligvis serveret:
Kransekage + Chips/dips og snacks.
…
NYTÅRSMENU 2016
FORRET:
Hummerbisque m. kammuslinger (eller hummerkød)
HOVEDRET:
Oksemørbrad m. gulerodspuré, smørstegte kartofler, kantareller, syltede rødløg, brombær og en glace
DESSERT:
…
NYTÅRSMENU 2015:
APPETIZER:
Lakseroulade m. rugbrødsbrymmel og chili-ostecreme
FORRET:
Kartoffel/porresuppe m. hvidsvinsdampede torsk, baconkrymmel, baconchips, citronskal, flagesalt og timian.
HOVEDRET:
Amarikansk oksemørbrad m. kartoffelfondant, rødbedepurre, syltede rødløg, brune minisvampe samt en indkogt glace.(Glacen ses ikke på billede, da den blev hældt over efter serveringen)
DESSERT:
Hindbærbombe, hvid brownie, chewy chokomoussecake samt vanilleis.
Happy New Year!
…
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu