Frisk æble/fersken-kålsalat

Kartoffelbåde

Skærmbillede 2016-08-18 kl. 20.41.18

Kartoffelbåde eller grovskåret pomfritter har alle dage været en kongespise. Desværre har mange en tendens til at købe dem færdiglavet på frost … også jeg selv. Det er super ærgerligt, for de er så ualmindelige lette at lave, og når de er helt nylavet smager de altså bare SÅ MEGET bedre en de færdigkøbte!

Ingredienser til 4 personer: 

  • 6-8 bagekartofler
  • 2,5 dL olivenolie (andet olie kan også bruges)
  • 8 spsk. pommes frites krydderi (fx. fra Santa Maria) … Hvis man gerne vil have dem neutrale, kan man istedet for pommes frites krydderi bruge helt almindelig salt.

 

Fremgangsmåde: 

1) Skær kartoflerne ud i både og kom dem i en frysepose.

2) I posen tilsættes 2 dL olie og 6 spsk. krydderi.

2016-08-17 16.30.43

3) Luk posen og lad den ligge i ca. 30 min.

4) Hvis kartoflerne har afgivet meget væske i posen, hæld det da fra. Kom kartoffelbådene på en bageplade og drys med ca. 2 spsk. krydderi og lidt ekstra olie.

5) Bag fritterne ved 220 C varmluft i ca. 40 min. Vend gerne lidt rundt i fritterne under bagningen, så man undgår de bliver brændte på den ene side.

 

Serveringsforslag: 

Sidst jeg lavede fritterne, serverede jeg dem til en omgang paneret kylling m. fyld af ost og bacon samt en lækkert æble/fersken-kålsalat.

Skærmbillede 2016-08-18 kl. 20.40.46

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

–  Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Frisk æble/fersken-kålsalat