Couscoussalat m. grillet peberfrugt og basilikum

Kyllingespyd, sunde og nemme

skaermbillede-2017-05-26-kl-10-38-42

Det er let, sundt og lækkert – What’s not to like?

Kyllingespyd er altså en af de ting, som man bare ikke kan gå galt i byen med. Det er nærmest en sikker vinder! Det bedste er, at de er super enkelte at forberede og tilberede og ikke mindst er de super sunde.

Ingredienser til ca. 8 spyd (4 personer)

  • 4 kyllingefiltter
  • 1 stor aubergine
  • 1 stor moden mango (det er vigtigt, at den er godt blød og moden)
  • 2 rødløg
  • Salt
  • ca. 8 spyd

Fremgangsmåde: 

1) Skær hver kyllingefilet ud i ca. 6 stykker

2) Skær aubergine, løg og mango ud i rustikke/grove stykker. Auberginen skal ende i ca. 16 stykker. Mangoen 8 stykker. Og hver løg i 4 stykker, 8 i alt.

3) Lav spydene. Kom ca. 3 stykker kylling, 2 stykker aubergine, 1 stykke mango og et stykke løg på hvert spryd. Rækkefølgen kan man selv lege lidt med. Drys med lidt salt over spydene.

4) Kom spydene i ovnen ved 200 C varmluft i ca. 13-15 min. Tjek et stykke kylling for om de er færdige, før de serveres.

Serveringforslag:

Til disse lækre kyllingespyd fik vi couscoussalat m. grillet peberfrugt og basilikum og en frisk sommersalat. Desuden købte jeg lidt dressing, her kan man bruge mange forskellige slags, men vi fik cremet peberfrugtpesto og cremet basilikumpesto.

skaermbillede-2017-05-26-kl-10-39-15

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Couscoussalat m. grillet peberfrugt og basilikum