Tarteletter m. kylling, champignon og bagte tomater

Lækker nem salat – Spinatbund m. avokado, syltede rødløg, feta og peanuts

Så smuk altså!

I går havde vi de skønneske gæster på besøg til den lækreste frokost. I blandt lækkerierne var denne salat! Den er super nem at lave og der er garanti for, at den smager super lækkert.

Ingredienser:

  • 2-3 håndfulde frisk skyllet spinatblade
  • 2 avokado
  • 1 syltede rødløg
  • 200g feta
  • 1-2 håndfulde saltede peanuts (andre saltede nødder kan også sagtens bruges) 

Syltede rødløg:

  • 2 store rødløg
  • 2-3 dL lager eddike
  • 2/3 dL sukker

Skær rødløgene ud i både. Kom eddike og sukker i en gryde og bring det i kog. Hæld eddikeblandingen i et stylteglas (eller et andet tæt glas). Kom rødløgene i glasset, og stil det på køl i minimum ca. 24 timer.

Steak-sandwich m. langtidstilberedt flankesteak, tomat-/løgrelish og sennep-/dijonmayo:

Denne lækre salat blev i weekenden serveret sammen med den lækreste frokost, nemlig stak-sandwich samt en klassisk græsk salat. Opskriften på sandwichene kan findes i det tidligere indlæg HER.

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Tarteletter m. kylling, champignon og bagte tomater