Watermelon Cheesecake

Lækker sommersalat

skaermbillede-2017-05-26-kl-10-39-41

skaermbillede-2017-06-09-kl-20-29-54

Der er bare ikke noget så smukt som sommersalater!

Denne skønhed af en salat var blandt andet på menuen i går herhjemme, hvad vi fik dertil, kan i se under opskriften.

Ingredienser til en god portion salat (4-6 personer som tilbehør):

  • 1 håndfuld frisk spinat
  • 1 bundt asparges
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 bakke blåbær
  • 1 rødt æble
  • 1 granatæble
  • ca. 200 g feta (pukfeta er bare det bedste)
  • 1 håndfuld saltede græskarkerner (alternativ andet knasende fx. mandler, peanuts, osv.)

Fremgangsmåde og anretning:

1) Skyld spinaten og læg det i bunden af et fad eller en skål

2) Skær grøntsagerne og frugt ud i tilpasse stykker og frigør grantæblekernerne

3) Smuldre feta (hvis pukfeta)

4) Fordel grøntsager, frugt, feta og græskarkerne over spinatbunden og server

Serveringsforslag:

Til denne lækre salat fik vi en omgang kyllingespyd og couscoussalat m. grillet peberfrugt og basilikum. Desuden købte jeg lidt dressing, her kan man bruge mange forskellige slags, men vi fik cremet peberfrugtpesto og cremet basilikumpesto.

skaermbillede-2017-05-26-kl-10-39-15

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Watermelon Cheesecake