Karrykål med oksekød

Kålwraps med oksekød og karry

skaermbillede-2017-07-15-kl-19-57-59

Så er der smukke sunde wraps!

Som nogle måske så i går, stod aftensmaden på den lette og sunde omgang Karrykål med oksekød. Man kan lave karrykålet om til en omgang lækre wraps, som også er virkelig lækre!

Herhjemme spiser vi dem oftes som en lækker let frokost.

Indgredienser til ca. 10 wraps: 

  • 1 hvidkål
  • 1 stort rødløg
  • 500 g hakket oksekød
  • ca. 6 tsk karry
  • Salt og peber
  • Evt. lidt hytteost

Fremgangsmåde:

1) Tag de første ca. 10 blade af kålet. Gør det så forsigtigt som muligt, så bladene er uden huller/sprækker.

2) Følg fremgangsmåden for Karrykål med oksekød.

3) Når karrykålet er lavet er wrapsene klar til at blive lavet og spist. Om man fylder og folder wrapsese før servering, eller om man selv sidder ved bordet og laver sine wraps er en smagssag.

  • Tip: Det smager super lækkert med en klat hytteost i sine wraps, men det er bestemt ikke en nødvendighed.

 

Velbekomme!

I’m sending you good vibes 

– Frk. Haslund

2 kommentarer

  • I’m impressed, I must say. Seldom do I come across a blog
    that’s both educative and amusing, and let me
    tell you, you have hit the nail on the head. The problem is something that not enough men and women are speaking intelligently about.
    I am very happy I came across this in my search for something relating to this.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • What’s up, after reading this awesome paragraph i am also
    happy to share my knowledge here with friends.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Karrykål med oksekød