Stor røv og ammepatter! - ARRH tøjkrise til dåben

Nudler i avokadocreme

skaermbillede-2017-01-18-kl-09-38-09

Det her er altså det nye! – Denne ret er så lækker og tager ingen tid at lave.

Jeg elsker avokado og kan spise det i absolut alle afskygninger. Men jeg havde aldrig indtil forleden forsøgt mig med avokadocreme som “marinade” i en varm ret. Det skulle vise sig at være en skide god ide, for nøj hvor det smagte af lækkerier!

Ingredienser (til ca. 4 personer)

  • 4 modne avokadoer
  • 4 spsk. creme fraishe
  • Salt og peber
  • 4 nuddel blokke
  • 1 bakke champignon
  • 1 pakke bacon (enten tern eller strimler)
  • evt. 2 kyllingefiletter (hvis der skal være lidt kød i retten)

Fremgangsmåde: 

1) Skær champignon i mindre stykker og steg dem på en pande. Hvis man vil have kylling i, skær også dem i mindre stykker/strimler og steg dem. Steg/bag også bacon sprødt.

2) Fri avokadoerne fra skræl og sten og skær dem i moderate stykker. Kom avokado og cremefraiche i en mini blender og blend til en jævn masse (min miniblender er ikke så stor, så jeg blender 1 avokado og 1 spsk. creme fraiche ad gangen). Smag til med salt og peber, så du har en lækker guacamole.

3) Kog nudler efter anvisning. På en pande (gerne en wokpande) vendes nudler, champignon og evt. kylling rundt ved svag varme. Sluk for varmen og tilsæt avokadocremen og rør rundt. Server med bacon drysset over på toppen.

Serveringsforslag: 

Jeg serverede den lækre Mandarin-/granæblesalat på spinatbund til denne ret. Der behøver ikke at serveres noget til retten, den er bestemt nok i sig selv. Men en frisk let salat salat skader aldrig.

skaermbillede-2017-01-17-kl-16-08-12

Velbekomme!

I’m sending you good vibes

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Stor røv og ammepatter! - ARRH tøjkrise til dåben