Paprikadressing

Denne dressing er noget af det mest enkelte, man kan begive sig ud i at lave. Den er frisk, mild, sød og super lækker til sommerens salater og grillmad, men passer også rigtig godt til alt fisk, både koldt og varmt.
Ingredienser til en god portion:
- 1/2 bøtte (250g) Creme Fraiche 18%
- 3-5 tsk. Paprika
- 3-5 tsk. sukker
- 2-3 tsk. fint salt
- Friskkværnet peber
Bland alle ingredienser sammen og smag hele tiden til. Det kan varierer meget, om det er 3, 4, 5, eller flere tsk. af krydderierne, man synes der skal i – Så smag jer frem. Det er en sød dressing, da både paprika og sukkeret giver sødme, men den skal ikke blive for klam sød, så pas på med det.
På billedet er dressingen serveret til en lækker mandel/basilikum marineret laks.
Velbekomme!
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu