Blåbærsnitter

Risengrød … Julestemning i god tid.

Risengrød

Hvorfor laver jeg dette indlæg? Alle kan jo lave risengrød, for opskriften står på grød-ris pakken og kræver intet andet en mælk.

Tjo, mest af alt er indlægget til for at få jeres julestemning lidt igang.
Det var i går 1. november, og dermed kun 1 lille måned til julen starter rigtigt. Men jeg kunne altså ikke vente med at starte på julestemning og vi fik derfor en længe ventet og meget savnet omgang risengrød i går.

Jeg sendte billedet til min mor og lagde det op på Instagram, og dette billede førte tilsyneladende til, at en masse andre end mig og Mathias fik lyst til at starte julen i god tid i år. Min mor har i dag sendt et risengrød billede retur. Så jeg tænkte, at jer kære følgere på bloggen ikke skal snydes for at få lyst til en omgang risengrød med en stor klat smør og uendelige mængder af kanelsukker.

Hvis jeg skal give en lille anbefaling med på vejen, så bliver det en anbefaling af PAMA grødris, som jeg altid bruger og som altså bare er den bedste på markedet (denne anbefaling kommer helt personligt fra mig og er ikke sponsoreret).

Velbekomme!

Merry Christmas

– Frk. Haslund

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Blåbærsnitter