Så skete det - Jeg vil være blogger.

Så skete det – Jeg vil være blogger.

Det her er mig – en glad ung pige.

wq

Jeg har længe tænkt på at starte en blog, og nu springer jeg ud i det. Det er sommerferie, så hvis regnen som sædvanligt vælger at invadere lille Danmark, så får jeg jo masser af tid til at finde ud af den store blogger-verden og komme godt i gang med min egen lille blog.

Hvem er hende blondinen på billedet så, og hvad vil hun bruge hendes blog til?

  • Jeg er en 23 årig livsglad pige/kvinde
  • Jeg bor i hjertet af Aarhus med min dejlige kæreste Mathias og min elskede lille vovse, bomuldshunden Molly.
  • Jeg er i fuldt gang med at færdiguddanne mig til Civilingeniør. Jeg har faktisk kun tilbage at skrive min Master Thesis /kandidat afhandling. Den starter jeg op til august og forventer at dimittere til december/januar.

 

  • Jeg går ret meget op i at holde en SUND LIVSTIL. Og det er ikke sund, som i ingen sukker eller sovs, jeg ELSKER sukker og sovs. Men for at holde en nogenlunde form og figur, så kan jeg jo ikke blive ved med bare at fylde i munden. Derfor forsøger jeg at finde den gode og realistiske balance. Dette vil også afspejle sig her på bloggen, som vil komme til at indeholde en masse af mine opskrifter. Der vil komme opskrifter på Det sunde valg, som vil være hverdags opskrifter man med god samvittighed kan spise og servere for sin familie. Jeg vil forsøge at komme med nye inspirerende sunde retter men også traditionalle og kendte retter med et tvist af sundhed. Så vil der komme opskrifter på Det lækre valg, som vil være opskrifter på mad – forretter, hovedretter og desserter, som får mundvandet til at løbe. Her kommer der opskrifter på lækre retter, man kan lave i weekender, hvor sundenheden ikke behøver at være topprioriteret, eller sammenkomster, hvor gæsterne skal forkæles. Sidst men ikke mindst vil der komme opskrifter på Det bagte valg – Jeg elsker at bage, både brød og kage eller hvad der ellers kan eksperimenters med. Så selvfølgelig vil i få alle mine opskrifter på skønt bagværk, der kan få hjemmet at dufte af nybagt nydelse.

Is Kylling i bacon boller

 

  • Jeg har også en stor passion for BOLIG INDRETNING, og især indretning med DANSK DESIGN. Nogle vil måske genkende navnet HaslundHome, og det er rigtigt set. Min Instagram profil, ved navn HaslundHome, er nemlig bygget op omkring mit hjem og min indretning. Jeg vil slet ikke kunne lade være med at skrive om indretning her på bloggen, da jeg bruger ret meget af min tid på at gennemskue den lækreste indretning. Jeg elsker at blive inspireret til nyt lir til vores hjem, alt fra møbler til små nips. Endnu mere elsker jeg at inspirere folk til deres hjem, hvilket jeg naturligvis vil forsøge at gøre på denne blog. Jeg vil primært bruge mit eget hjem til inspirerende boligindlæg, men finder jeg nyheder eller andre hjem fascinerende, vil de nok også kunne finde vej til et lille indlæg her.

boligwd

  • Bloggen vil primært indeholde alverdens skønne opskrifter og en masse inspiration til boligens indretning. Men indlæg med små træningstips, indlæg om lidt mode og make-up, eller bare indlæg om min lille verden og hverdag, vil formentlig også dukke op engang imellem.

o 2014-10-10 19.30.06 f

Jeg kan ikke vente med at komme ordentlig i gang med bloggen. Jeg har så mange ting, jeg gerne vil dele med jer! Håber i vil nyde bloggen og kan bruge den som inspiration til jeres madlavning og bolig.

I’m sending you good vibes. 

– Frk. Haslund 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Så skete det - Jeg vil være blogger.