Saltede græskarkerner

Har man en tendens til at skulle have en lille aftensnack … eller sagt på en anden måde: Kører du også en masse kalorier ned via snoller, når du lander på sofaen? Det gør vi herhjemme, og det duer jo bare ikke i længden. Her kommer disse ualmindelig lette og lækre græskarkerner ind i billedet, for de er perfekte som aftensnack.
De er sunde, de smager så lækkert, og de er ikke mindst super lette at lave.
Ingredienser:
- 200 g græskarkerner (her kan både købte græskarkerner og helt friske kerner fra et udhulet græskar bruges)
- 2 dL vand
- 2 tsk. salt
Kom vandet og saltet i kog på en pande. Når vanden koger kommes kernerne i. Lad det stå og koge i panden indtil alt vandet er fordampet. Kom græskarkernerne i ovnen ved 150 C varmluft i 15 min (friske græskarkerner skal have ca. 30 min.). Lad kernerne blive køle ned til de er lune eller stuetemperatur før de er klar til at fylde i munden.
Hvis de opbevares i en lukket bøtte, så kan de holde i meget lang tid!
Serveringsforslag:
Disse græskarkerner er perfekte til den super super super sunde og cremet hokkaidosuppe.
Velbekomme!
I’m sending you good vibes
– Frk. Haslund
Ingen kommentarer endnu